Η εύρεση ειδικού παιδαγωγού γίνεται εύκολη υπόθεση, με τη βοήθεια της Nannuka

Η μοναδική σχέση που αναπτύσσουν γονείς αλλά και μαθητές με τους ειδικούς παιδαγωγούς τους, είναι ιδιαίτερα σημαντική αλλά και δυσεύρετη πολλές φορές. Κοινός στόχος γονέων και ειδικών παιδαγωγών αποτελεί η καλή συνεργασία και επικοινωνία, όπως και η ομαδική δουλειά.

Αρκετοί γονείς αυτή την περίοδο βρίσκονται στη διαδικασία αναζήτησης κι εύρεσης ειδικού παιδαγωγού, για τη νέα σχολική χρονιά. Είτε για ιδιωτική παράλληλη στήριξη, είτε για περαιτέρω βοήθεια στο σπίτι, που αφορά τη μελέτη και την ανάπτυξη κοινωνικών, συναισθηματικών και γνωστικών ικανοτήτων.

Τι είναι αυτό που πραγματικά αναζητούν οι γονείς σε έναν ειδικό παιδαγωγό;

Οι ειδικοί παιδαγωγοί αποτελούν έναν ισχυρό συνδετικό κρίκο μεταξύ σχολείου και οικογένειας. Οι γονείς, στην πρώτη τους συνάντηση με έναν ειδικό παιδαγωγό, επιθυμούν να αισθανθούν σιγουριά, να παρατηρήσουν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια το επαγγελματικό προφίλ του υποψηφίου, όπως και την προθυμία του για συνεχή εξέλιξη. Σε κάθε περίπτωση, ένας ειδικός παιδαγωγός οφείλει να διακατέχεται από επαγγελματισμό, να διαθέτει ενδελεχή και εξατομικευμένη προσέγγιση για τον κάθε ξεχωριστό μαθητή.

Πού μπορεί να καταφύγει ένας γονιός, για την εύρεση ειδικού παιδαγωγού;

Στις μέρες μας, οι σύγχρονοι κι εξαντλητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας, έχουν περιορίσει σημαντικά το χρόνο, τη διάθεση και την υπομονή των γονέων, για διαρκή και σχολαστική αναζήτηση, με σκοπό να βρουν τον κατάλληλο ειδικό παιδαγωγόγια τις ανάγκες του παιδιού τους. Η Nannuka έχει μεριμνήσει για όλους τους γονείς, προσφέροντάς τους τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, κάθε γονιός μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στην προσωποποιημένη εξυπηρέτηση γραφείου ή online αναζήτηση, για την εύρεση του ιδανικού ειδικού παιδαγωγού. Οι ανάγκες του κάθε παιδιού ποικίλουν, ακριβώς γι’ αυτό στη Nannuka είστε σε θέση να ανακαλύψετε και να έρθετε σε επαφή με χιλιάδες επαγγελματικά προφίλ ειδικών παιδαγωγών. Έχοντας με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα να βρείτε τον επαγγελματία που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Με αυτό τον τρόπο, η ζωή μικρών και μεγάλων διευκολύνεται. Οι ανάγκες κάθε παιδιού αγκαλιάζονται και ξεκινά το μαγικό ταξίδι της γνώσης και της ανάπτυξης των ικανοτήτων του κάθε παιδιού!

Αρέλια Ντούφο

http://www.nannuka.gr